KillerKaller

Icon

Just another WordPress.com site

sebarkan kegembiraan

da lama x layan plague of happiness.last dengar zaman hi school.bawaan ska punk.x dinafikan aku lebih sebati dengan muzik punk dari muzik lain.bukanya terlalu memberontak namun naluri lebih kepada muzik punk.ramai yang layan cradle of filth,muzik thrash metal.tak perlu la kasi link suruh aku dengar sebab mendengar riffing atau goreng gitar secara berlebihan membuatkan aku menyampah dan nak termuntah.berbalik pulak POH,rasenyer x perlu la ak crite btapa legend die dinusantara.nusantara?tomok pun belum tentu dapat sambutan diindonesia kan.nasib baik POH x jadi pergi amerika dulu.kalau tidak mesti macam jimmy choo.

mendengar balik POH sebenarnya membuatkan jiwa menjadi muda.unsur nasihat yang sememangnya takde dalam album dafi memang mudah dicari dalam lirik POH.mendengar sesuatu dengan berulang kali sebenarnya pada aku sedikit sebanyak dapat mempraktiskan dalam seharian.ini sebab aku rasa pabila sing-a-long,kita berfikir pada ayat tersebut dan kita juga akan memahaminya.sebegitu juga mendengar irama nasyid,lama jiwa yang keras pun akan luntur.

antara lagu POH yang agak kontroversi adalah 13 mei.rasenye semua yang mengaku malaysia tahu iksiden ini.namun lagu ini lansung tidak melambangkan sesuatu yang sensitif.lirik ia sebenarnya bercorak menyatukan rakyat dimalaysia.rakyat malaysia terlalu sensitif dengan politik,itu sebabnya pabila mendengar 13 mei,semuanya diban.itulah realiti.yang lain boleh didengar dari laluan media moden iaitu youtube.lebih baik kita sendiri mendengar dan menilai sesuatu.

#nanban atau maksudnya kawan ep first POH

motto POH
#stomp that feet with the skancore beat

Filed under:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: